Record Hygiene og Hermetisk skyvedører med automatikk

Informasjon

Standardmodellene i CLEAN-serien er K1, en enkelt-skyvedør og K2, med to dørblad. Et bredt spekter av materialer er tilgjengelig for dørbladets kjerne og overflatebehandling, samt utforming av dørrammer og tetningssystemer, noe som gir et bredt spekter av applikasjoner.

De hermetisk lukkede dørene ruller på et spor øverst mens dørbladet styres på bunnen av tre flatbunn førere. Bunnførerne er svingbare, både for å redusere friksjon og minimere støy. Kort før døren når den stengte posisjonen senker sporet døren nedover og mot veggen med noen få millimeter, og trykker så på dørtetningene, som igjen presser mot tetningsflatene og produserer den hermetiske tetningen. For fleksibilitet kan den nederste tetningen i noen grad kompensere dersom gulvflaten ikke er flat og flat.
Ved å bygge på grunnmodellen kan mange varianter opprettes for spesielle applikasjoner. Beskyttelse mot elektroner, røntgenstråler og gammastråler kan tilveiebringes ved å montere en ledningsflate i full lengde, i dørbladet, i innsiden av spenningsprofilene og i selve sokkelen. Denne strålebeskyttelsen er tilgjengelig i 0,5 mm ledningsintervaller, og døren er tilgjengelig som en enkelt- eller dobbelblås skyvedørsmodell.

Valgbare elementer
• Hermetisk tett lukking
• Hygienevennlige overflater
• Støydempende dørplater
• Strålingsvernsarbeid er tilgjengelig i en rekke blyverdier
• Vanntette materialer for bruk i fuktige områder
• Beskyttelsesfunksjoner, røyk og brann
opsjoner

I tillegg til et bredt spekter av overflater og tilpassede dørblads kjerner, kan dørene også utstyres med forskjellige størrelser av vinduer, integrerte persienner og jevn laserbeskyttelse etter behov og nødvendig. Også mekaniske eller elektriske låser er tilgjengelige, samt forskjellige modeller av fribærehåndtak.

Record 16 FTA Foldedør

InformasjonRecord foldedør gjør det mulig å automatisere små og trange inngangspartier. Lysåpning fra 800 til 2000 mm. Driftssikker automatikk med høy kvalitet.

Record 16 PST Hjørne løsning

InformasjonTakket være en intelligent design gir vinkelskyvedøren fra Record enhver fasade et ekstraordinært preg. Utførelsen gir et spesielt attraktivt arkitektonisk særpreg. Kvalitetsprodukt fra Sveits.

Record 16 RST Buet skyvedør

InformasjonBuede skyvedører gjør enhver bygning mere elegant og stilfull. De gir en uovertruffen eleganse i forhold til karuselldør, og er mindre komplekse og langt mere fleksible med hensyn til utseende. Denne type dør kan integreres i stort sett alle buede...

Record 20 Skyvedørsautomatikk – Vår bestselger

InformasjonRecord 20 skyvedørsautomatikk er elegant, driftsikker og et resultat av mange tiårs erfaring med utvikling og produksjon av kvalitetsprodukter. Kan også leveres som teleskopautomatikk, som gir ekstra stor åpningsbredde. Ett kvalitetsprodukt fra Sveits.