Record 20 Skyvedørsautomatikk – Vår bestselger

Informasjon

Record 20 skyvedørsautomatikk er elegant, driftsikker og et resultat av mange tiårs erfaring med utvikling og produksjon av kvalitetsprodukter.
Kan også leveres som teleskopautomatikk, som gir ekstra stor åpningsbredde.
Ett kvalitetsprodukt fra Sveits.

Record 20 Skyvedørsautomatikk

Record 16 FTA Foldedør

InformasjonRecord foldedør gjør det mulig å automatisere små og trange inngangspartier. Lysåpning fra 800 til 2000 mm. Driftssikker automatikk med høy kvalitet.

Record 16 PST Hjørne løsning

InformasjonTakket være en intelligent design gir vinkelskyvedøren fra Record enhver fasade et ekstraordinært preg. Utførelsen gir et spesielt attraktivt arkitektonisk særpreg. Kvalitetsprodukt fra Sveits.

Record 16 RST Buet skyvedør

InformasjonBuede skyvedører gjør enhver bygning mere elegant og stilfull. De gir en uovertruffen eleganse i forhold til karuselldør, og er mindre komplekse og langt mere fleksible med hensyn til utseende. Denne type dør kan integreres i stort sett alle buede...

Record Hygiene og Hermetisk skyvedører med automatikk

InformasjonStandardmodellene i CLEAN-serien er K1, en enkelt-skyvedør og K2, med to dørblad. Et bredt spekter av materialer er tilgjengelig for dørbladets kjerne og overflatebehandling, samt utforming av dørrammer og tetningssystemer, noe som gir et bredt spekter av...