Record 16 RST Buet skyvedør

Informasjon

Buede skyvedører gjør enhver bygning mere elegant og stilfull. De gir en uovertruffen eleganse i forhold til karuselldør, og er mindre komplekse og langt mere fleksible med hensyn til utseende. Denne type dør kan integreres i stort sett alle buede overflater, og være buet innad eller utad. Åpningsbredde 800 til 3000 mm.

Egenskaper
Record system 20 muliggjør konstruksjon av et bredt spekter av dørmodeller. Design med modulære designprinsipper, kan det tilpasses mange forskjellige forhold og betingelser. Og samtidig er det i stor grad basert på de samme komponentene. Dette reduserer installasjonstiden, service- og vedlikeholdskostnader.
Record 20 overholder 2006/42 / EC Industrial Guidelines for Machines, DIN 18650 og alle relevante nasjonale og internasjonale normer og standarder

Design
For Rekord RST 20, brukes 20 mm aluminiumprofiler med 10 mm enkeltglass i dørblad og 32 mm profiler med 24 mm termoglass i fastfelt. Selv profiler fra andre produsenter opptil 65 mm kan brukes. Både profiler og automatikkledning kan anodiseres eller pulveriseres.

Automatisk enhetshøyde for både normal, DUO og RED-versjoner er tilgjengelig i enten 200 mm eller 220 mm.
Den automatiske enheten kan monteres på overflaten, frittstående eller integrert i taket.

Mekanikken
Fraværet av støy er det mest karakteristiske trekk ved Record automatiske dører. Vår kombinasjon av korte lavmoment-tannbånd, ruller laget av slitesterk plastikk, akustisk frakoblede løpebaner, løpevogn med kulelagre og gulvstyring med spesialdesignede styreprofiler, bidrar alle til en svært rolig skyvedør.
De åpner og lukker uvanlig stille, noe som indikerer høy presisjon og perfekt tilpasning av materialer. Fin mekanikk kan også ses i den harmoniske sekvensen av dørbladets bevegelser.

Elektronikken
Rekordsystem 20 komponenter kan interagere med hverandre, interaktivt, som blant annet øker sikkerheten. Det faktum at automatisering, sensorer og fjernkontroll kommuniserer med hverandre muliggjør kontinuerlig overvåkning av komponentstatus. Driftssystemets driftsstatus og dets individuelle elektroniske komponenter gjennomgår også kontinuerlig plausibilitetskontroll. Takket være systemets læringsevne reduseres potensialet for funksjonsfeil til et minimum.

Record 16 RST Brosjyre

Record 16 RST Mont. anvisning

Record 16 FTA Foldedør

InformasjonRecord foldedør gjør det mulig å automatisere små og trange inngangspartier. Lysåpning fra 800 til 2000 mm. Driftssikker automatikk med høy kvalitet.

Record 16 PST Hjørne løsning

InformasjonTakket være en intelligent design gir vinkelskyvedøren fra Record enhver fasade et ekstraordinært preg. Utførelsen gir et spesielt attraktivt arkitektonisk særpreg. Kvalitetsprodukt fra Sveits.

Record 20 Skyvedørsautomatikk – Vår bestselger

InformasjonRecord 20 skyvedørsautomatikk er elegant, driftsikker og et resultat av mange tiårs erfaring med utvikling og produksjon av kvalitetsprodukter. Kan også leveres som teleskopautomatikk, som gir ekstra stor åpningsbredde. Ett kvalitetsprodukt fra Sveits.

Record Hygiene og Hermetisk skyvedører med automatikk

InformasjonStandardmodellene i CLEAN-serien er K1, en enkelt-skyvedør og K2, med to dørblad. Et bredt spekter av materialer er tilgjengelig for dørbladets kjerne og overflatebehandling, samt utforming av dørrammer og tetningssystemer, noe som gir et bredt spekter av...