KS2 24 V DC / 230 V AC

Informasjon

For elektronisk åpning og lukking av vindu, luker osv.
Passer for topp, bunn og sidehengsel.
Åpningslengde fra 250 til 800 mm.
Hastighet 14,5 mm/s.
Max kraft 300 N.
For røyk og komfortventilasjon.
Anbefales bare for solo drift.
Kjedemotoren fra Ferralux har et smalt, pent og robust aluminiumhus som omkranser motor, kjedboks, elektronikk og mikroprosessor.
Det rustfrie stål kjedet er av typen “rigid-Back” noe som I en retning er stivt og I andre retning er bevegelig så den ruller sammen I kjedehuset, kjedet kan utsettes for trykk når det presses ut, trykket avhenger av kjedets utforming og lengde.
Den integrerte mikroprosessoren styrer åpne og lukkekraft ihht kjedets lengde. Myk-start og stop beskytter både motor og fester mot overbelastning.
Synkronisert styring av flere kjedemotorer er mulig samt forskjellige kunde spesifikke konfigurasjoner, og kan monteres på side, topp og bunn av vindu.

PLA 24V

InformasjonFor elektronisk åpning og lukking av vindu, luker osv. Passer for topp, bunn og sidehengsel. Åpningslengde fra 150 til 600 mm. Hastighet 7,9 mm/s. Max kraft 250 N. Myk start og stopp. For røyk og komfortventilasjon.

Sentral for brannventilasjon

InformasjonSentral serie EMB7300 er konstruert etter retningslinjene til iOS-EN12101-9. Serien tilbyr en moderne og fleksibel brannsentral med mange funksjonsmuligheter, kombinert med programmerbare funksjoner for å utarbeide ønsket løsning. Det er også avsatt plass...