Vi er stolt forhandler av Clickit Up

Et glassrekkverk  – flere varianter

Kontakt oss i dag

Sammen finner vi den optimale løsningen for ditt uteområde

22 29 16 00

Villa

Med ClickitUp® glassrekkverk kan du skape deg en oase enten på din altan eller balkong.

Skal det være beskyttelse mot vind rundt hele altanen/balkongen? Med ClickitUp® glassrekkverk kan du kombinere ulike seksjoner etter ditt behov.

Glassrekverk for første etasje.

ClickitUp © og ClickitUp © Fixed er varianter som kan bestilles for montering i første etasje. Utfallsrisiko må ikke forekomme, dvs. montering må utføres i maksimal høyde på 2 meter.

Glassrekkverk for balkong

Hvis utemiljøet ligger 2 meter over bakkenivå eller mer, skal en av variantene fra ClickitUp®Balcony serien brukes. Variantene er testet og oppfyller de tøffeste testkrav på markedet.

Hotell & Restaurant

Forleng utesesongen med Clickit Up

Glassrekkverk som værbeskyttelse rundt uteservering
ClickitUp® rammer inn mange uterestauranter. Med sin høydejusterbare funksjon fungerer ClickitUp® som en værbeskyttelse.
Restaurantens gjester er beskyttet mot vær og vind, og det er mer behagelig å oppholde seg på uteserveringen – både lengre utover kvelden og senere på året.

Nybygg

Skap en vind beskyttet oase på terrasse.

Med ClickitUp®️ glassrekkverk på din terrasse får du glassklar utsikt samtidig som hev og senk glassene beskytter mot vinden. Vi har også et fastglass rekkverk som fint lar seg kombinere med ClickitUp®️

Ettermontering

Et glassdeksel til balkongen din

Vil du sitte og hygge deg på en vindstille balkong? Hvis du har balkong, gjør ClickitUp®Inside dette mulig med sin høyde og senkbare funksjon.

ClickitUp®Inside er en løsning som gir deg muligheten til å ettermontere et glassrekkverk på det eksisterende rekkverket. Installasjonen krever vanligvis ikke byggetillatelse. Sjekk med sameiet ditt og se hva som gjelder.

Glassrekkverk inne i eksisterende rekkverk
ClickitUp®Inside er tilgjengelig i to versjoner, ClickitUp®Inside400 og ClickitUp®Inside1100. Det er det faste nedre glasset som skiller variantene.

Send oss en melding

Så hjelper vi deg å finne riktig glassrekkverk

 

8 + 1 =